Cesile Coffee sluit deuren aan Herestraat, Starbucks wordt opvolger

nieuws
Foto: Pexels via Pixabay

Cesile Coffee aan de Herestraat sluit op 1 september de deuren. Dat bevestigt het bedrijf aan OOG Tv. Starbucks wordt de opvolger.

“Met gemengde gevoelens moeten wij bekend maken dat we vanaf 1 september stoppen”, schrijft Cesile op haar sociale media-pagina. “Een jaar geleden zijn we niet gestart met het idee om er na één jaar alweer mee te stoppen. Toch zijn wij er van overtuigd dat dit het beste besluit is om onze zaak over te dragen. We willen alle gasten van Cesile Coffee ontzettend bedanken voor al jullie bezoekjes, voor alle gezellige momenten samen, voor ieder compliment en voor alle vormen van waardering. Voor ons zal deze herinnering blijvend zijn en daar zijn we jullie dankbaar voor.”

Starbucks wordt de opvolger. De Amerikaanse koffieketen had nog geen vestiging in de binnenstad. Wel had het bedrijf een filiaal op het Hoofdstation. Cesile laat weten dat het de komende dagen nog oud en vertrouwd open is en dat mensen van harte welkom zijn.