‘Bakker Bart Haren gaat weer open zodra er nieuw personeel is’

nieuws
Foto: Ricus Aarts

De vestiging van Bakker Bart in Haren, die sinds maandag 29 augustus gesloten was, gaat te zijner tijd weer open. Dat meldt Haren de Krant, na contact met het hoofdkantoor van Bart Retail.

Afgelopen maandag werd via een briefje op de winkelruit gemeld dat de zaak gesloten was vanwege personeelstekort. Uit het briefje werd niet duidelijk of dat tijdelijk of definitief zou zijn. Voor veel klanten kwam de sluiting als een verrassing.

Bakker Bart in Haren wordt gerund door een franchisenemers. Uit contact van Haren de Krant met het hoofdkantoor van Bart Retail blijkt nu dat de sluiting tijdelijk van aard is. Zodra de franchisenemer weer personeel heeft kunnen aantrekken, zal de winkel opnieuw open gaan. Hoe lang dat duurt is niet bekend, aldus een woordvoerder.