Automobilist gewond bij kop-staartbotsing op kruising Griffeweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Griffeweg is maandag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.55 uur ter hoogte van de kruising met de Meeuwerderweg. “Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Wind. “Naar alle waarschijnlijk moest een automobilist remmen en werd dit te laat gezien door een achteropkomende bestuurder. Het gevolg was een kop-staartbotsing. Bij de botsing raakte de automobilist van het voorste voertuig gewond.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is de persoon met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.” De Griffeweg was enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer. Medewerkers van Handhaving zorgden ervoor dat het verkeer in goede banen werd geleid. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.