Agenten pakken twee mannen op die tijdens stapnacht mensen van sieraden beroven

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden die meerdere sieraden hadden gestolen. De politie spreekt op sociale media van een mooie aanhouding.

Bij de politie kwamen gedurende de nacht meerdere meldingen binnen van sieradendiefstallen. Daarbij werd geprobeerd om de sieraden op een geraffineerde manier bij de eigenaar weg te nemen. In verschillende gevallen werd de diefstal echter opgemerkt, waarop melding werd gemaakt bij de politie.

“Daarbij werd steeds hetzelfde signalement gegeven”, schrijft de politie op sociale media. “Nadat er opnieuw een melding van een diefstal binnen kwam hebben we met behulp van cameratoezicht twee verdachten aan kunnen houden. In de kleding van de aangehouden personen troffen we de sieraden aan.” De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. Er wordt verder onderzoek gedaan in de zaak.