A28 oprit vanaf Brailleweg naar Haren vier weken dicht

nieuws

Van vrijdagavond 26 augustus (22.00 uur) tot maandagochtend 26 september (06.00 uur) is de A28-oprit van de Brailleweg richting Haren/Assen dicht.

Aanpak Ring Zuid gaat tijdens die periode de oprit definitief inrichten. Het oude asfalt wordt weggevreesd en de tijdelijke lichtmasten worden verwijderd. Daarna worden een tussenmuurtje, grasbetontegels en nieuwe geleiderail geplaatst. Tot slot wordt nieuw asfalt aangelegd. Het laatste weekend worden markeringen aangebracht. Dan wordt ook ’s nachts doorgewerkt. Later worden nog bomen en struiken geplant.

Het laatste weekend, dat van 24 en 25 september, is ook de A28 tussen Julianaplein en Groningen-Zuid dicht voor verkeer vanaf de zuidelijke ringweg (vanaf het Europaplein). Verkeer vanaf Vrijheidsplein/Drachten kan dan wel de A28 richting Assen nemen.

Deel dit artikel: