Telkamp: “Wij hebben genoeg kwaliteit om komend seizoen in de Overgangsklasse te blijven”

sport

Coach Coach Frits Telkamp van het eerste herenteam van hockeyclub GCHC denkt dat zijn ploeg zich volgend seizoen kan handhaven in de Overgangsklasse. Dit vertelde Telkamp zondag in OOG Sport.

De Groningers promoveerden dit seizoen met overmacht van de eerste klasse naar de Overgangsklasse. De ploeg verloor het eerste duel van USHC, maar won daarna 21 wedstrijden op rij en werd op 15 mei kampioen. Directe concurrent USHC behaalde 48 punten uit 22 wedstrijden en GCHC 59.

OOG Sport werd zondag vanuit het Forum uitgezonden, omdat dit de laatste aflevering van dit sportseizoen was. In het programma schoven acht verschillende sportgasten aan en hieronder is het volledige interview met Telkamp te beluisteren.