Ook in Groningen begint een aantal supermarktschappen leeg te raken

nieuws
Foto: OOG

De blokkade van distributiecentra door boze boeren zorgt dinsdag voor verschillende lege schappen in supermarkten in de Stad.

Bij een aantal supermarkten in de Stad hangen plakkaten bij de ingang over de leegrakende schappen. In de winkels is onder meer te zien dat de schappen met brood, groente en toiletpapier (bijna) leeg zijn. Ook de zuivel- en vleesproducten gaan rap over de toonbank.

Maandag werden ongeveer vijftien distributiecentra van supermarkten in Nederland geblokkeerd met tractoren. Inmiddels staan bij zeven distributiecentra van verschillende supermarkten nog boeren voor de deur. Hoe lang de boeren doorgaan met de protestacties, gericht tegen de stikstofplannen van het kabinet, is niet duidelijk.

Deel dit artikel: