Komende winter meer vluchten tussen Eelde en Scandinavië met nieuwe bestemming

nieuws
Foto: Groningen Airport Eelde

Transavia en BBI Travel vliegen komende winter naar een tweede Zweedse luchthaven vanaf Groningen Airport Eelde: Östersund/Åre Airport.

Vorig jaar voerden de luchtvaartmaatschappij en de reisorganisaties voor het eerst vluchten uit vanaf Groningen Airport Eelde naar Zweden. Ook deze winter wordt er naar Scandinavian Mountains Airport (Trysil in Zweden) gevlogen. Daar komt Östersund nu bij.

Vanaf 24 december zet Transavia zelfs een groter toestel in richting Zweden. Östersund ligt ten opzichte van Scandinavian Mountains, verder noordwaarts in Zweden en is de aanvlieghaven voor de skigebieden Åre en Vemdalen.

De vluchten beginnen op 24 december en worden tot 18 maart wekelijks uitgevoerd. De vlucht van Eelde naar Östersund vertrekt ’s middags. Terugvluchten naar Eelde gaan in de ochtend vertrekken.