Drugsdealers opgepakt bij café aan Haddingestraat: ‘Tien tot vijftien deals in één uur’

nieuws
Foto: Teamchef Gerard de Jonge van het Basisteam Politie Groningen- Centrum (via Twitter)

Agenten hebben donderdagmiddag twee drugsdealers aangehouden bij Café d’Olle Grieze, op de kruising van de Haddingestraat en de Nieuwstad.

Volgens teamchef Gerard de Jonge van het politieteam Groningen-Centrum kwam de politie de dealers op het spoor na meldingen uit de omgeving over overlast. Onopvallende agenten zagen dat de twee drugshandelaren binnen één uur tussen de tien en vijftien drugsdeals voltrokken.

De twee verdachten handelden op straat en verdwenen volgens De Jonge vervolgens regelmatig in het café aan de Haddingestraat. Daar werden de verdachten dan ook in de boeien geslagen. De agenten namen vervolgens nog even de tijd om ook het café te controleren op de drank- en horecawetgeving.