Deuren Hotel de Ville en Bistro ’t Gerecht definitief dicht; inboedel onder de veilinghamer

nieuws
Foto's via Online Veilingmeester

Mensen die een fysieke herinnering willen aan het recent gesloten Hotel de Ville en restaurant Bistro ’t Gerecht aan de Oude Boteringestraat, kunnen vanaf vrijdag bieden op de inboedel van het pand.

Ondanks het feit dat ’t Gerecht in mei van dit jaar voor het tiende jaar op rij zijn Gourmand vermelding in de Michelingids hield, konden de deuren niet langer open blijven. Afgelopen maandag waren het hotel en de bistro voor het laatst open. De deuren gaan niet dicht omdat het restaurant slecht liep, maar omdat het pand is verkocht.

Vanaf vandaag staan 116 voorwerpen uit de inboedel online voor een veilig. Naast antiek meubilair en lampen staan er ook een paar bijzondere stukken op de rol. Onder meer marmeren sokkels, een collectie schilderijen en een marmeren beeld van Gian Lorenzo Bernini gaan komende dinsdagavond onder de veilinghamer.

Een herinnering kopen aan het hotel en het restaurant kan via deze link.