Brandweer is keukenbrand in Lewenborg snel meester

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

In een woning aan de Vaargeul in de wijk Lewenborg heeft dinsdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De melding van de brand kwam rond 18.30 uur binnen waarop een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse werden gestuurd. “Het betrof een pannetje dat nog op het vuur stond”, vertelt brandweerwoordvoerder Jesse Mol. “Dit veroorzaakte rookontwikkeling. De bewoners hebben het alarmnummer gebeld en stonden de brandweer buiten op te wachten. De brandweer heeft de situatie vervolgens onder controle gebracht.”

Door de brand was in de woning rook komen te staan. Met behulp van een ventilator is het pand geventileerd. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Deel dit artikel: