Bewoner bedreigd door persoon in pand Oosterweg, politie zoekt getuigen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een pand aan de Oosterweg is maandagavond een bewoner bedreigd door een persoon. De politie is een onderzoek gestart.

Het incident vond rond 19.30 uur plaats. “We zijn op dit moment aan het onderzoeken wat er precies is gebeurd”, vertelt politiewoordvoerder Ingrid Coenen. “Voor zover wij het verhaal nu helder hebben is een bewoner bedreigd in een woning. Maar of er sprake is van een overval, dat is nog onbekend, maar daar kijken we wel naar. We gaan in ieder geval een aangifte opnemen, en ook hebben we inmiddels met getuigen gesproken.” Het is onbekend of er spullen zijn weggenomen.

Volgens Coenen is er niemand gewond geraakt. “Ook hebben we nog geen verdachten aan kunnen houden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze zaak te maken heeft, daar komen wij graag mee in contact. Men kan ons bereiken op telefoonnummer 0900 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie