Voorbereidingen KEI-week in volle gang: “Corona moet geen roet in het eten gooien”

De voorbereidingen voor de KEI-week zijn in volle gang! Twee jaar lang heeft het grote evenement niet op een normale manier kunnen plaatsvinden, door corona. Maar dit jaar hoopt de organisatie dat de stad van 15 tot en met 19 augustus weer gevuld is met nieuwe studenten. Het belooft een drukke week te worden, met veel activiteiten.

“Ik kan zeggen dat we op de maandag en dinsdag weer op de Grote Markt zullen staan voor de Grand opening en Night of the songs, ook zal de KEI-parade terug komen, dat is iets waar de organisatie vooral naar uitkijkt. Het Open Air festival gaat plaatsvinden bij Kardinge en op de laatste dag gaan we naar het Suikerunieterrein voor het eindfeest”, vertelt KEI-voorzitter Lars Eltingh. Ook overdag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, dit zal vooral informatief zijn.

Er zit opnieuw een thema vast aan de KEI-week, dat is dit jaar “Level 22, welcome to the state of KEI”. Dit staat voor het bereiken van een nieuwe uitdaging en een nieuwe fase, je komt in een nieuwe stad en dit mag je helemaal naar eigen invulling gaan vormgeven.

De coronacijfers lopen momenteel op, maar de organisatie hoopt dat dit geen roet in het eten gooit. Ze hebben wel een plan achter de hand, maar het zou heel vervelend zijn als de geplande activiteiten niet kunnen doorgaan.