Verbindingsweg Laan Corpus den Hoorn en Ring-West is komend weekend dicht

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Groningen Bereikbaar

Vanaf komende vrijdagavond (22.00 uur) tot maandag 20 juni 06.00 uur kan het verkeer niet vanaf Laan Corpus den Hoorn of vanaf de A7 vanuit de richting Drachten naar de westelijke ringweg.

Ook het volgende weekend (van vrijdag 24 juni 22.00 uur tot maandag 27 juni) is deze route afgesloten.

De afsluiting is nodig, omdat aannemerscombinatie Herepoort nieuw asfalt gaat leggen van de A7 naar het Vrijheidsplein en de westelijke ringweg. Tijdens het tweede weekend is ook afrit 36 (Groningen West) vanuit de richting Drachten dicht.

Verkeer kan omrijden via Laan Corpus den Hoorn, de A28 en via de N7 naar de westelijke ringweg. Tijdens het tweede weekend wordt het verkeer vanaf de A7 richting Ring West omgeleid via de zuidelijke, oostelijke en noordelijke ringweg.