Kantoor Promotiedagen is verhuisd naar MartiniPlaza

nieuws
Foto: GoogleMaps

Het kantoor van de Promotiedagen is vanaf nu gehuisvest in MartiniPlaza. Het is bekend terrein voor de organisatie van deze beurs, die daar al 35 jaar lang in november plaatsvindt.

Michel Elzinga organiseert al 35 jaar de Promotiedagen voor het bedrijfsleven en diverse congressen in MartiniPlaza. De verhuizing van het kantoor is niet alleen uit praktische overwegingen, maar vormt volgens Elzinga ook de basis voor intensievere samenwerking in het ontwikkelen van concepten voor met name de zakelijke markt.

“We zijn erg blij met de komst van Michel en zijn team,” zegt directeur Willem de Kok van MartiniPlaza. “We hebben al veel ervaring met externe bedrijven in ons pand, zoals het management en organisatie van Donar, en ook theater De Steeg.”