Inwoners Paddepoel maken kans om regenton te winnen

nieuws
Foto: piekhaar from FreeImages

Inwoners van de wijk Paddepoel maken de komende periode kans om een regenton te winnen. Dat laat het Wijkpaleis maandagavond weten.

“Bewoners kunnen ons een mail sturen met daarin naam en telefoonnummer”, schrijft het Wijkpaleis. “Ook kun je bij ons langs komen in winkelcentrum Paddepoel waar je je gegevens achter kunt laten. Behalve een regenton worden er ook vijftien goodybags verloot met daarin onder andere kortingsbonnen en een ledlamp.” De actie wordt georganiseerd in samenwerking met Duurzaam Groningen. De regenton heeft een inhoud van tweehonderd liter, waarbij er bovenin plek is voor kruidenplantjes.

Inwoners van de gemeente kunnen tot 1 december sowieso op een goedkope manier aan een regenton komen. Er zijn kortingsbonnen beschikbaar die 17,50 euro korting geven bij de aanschaf van een regenton. Met de financiële tegemoetkoming stimuleert de gemeente haar inwoners om regenwater te gebruiken, vooral voor, meer, groene en bloeiende tuinen.

Meer informatie over de actie in Paddepoel vind je op deze website.

Deel dit artikel: