Hartje Stad #6 – Een huilende wethouder, nieuwe oppositie en meezingen in het Stadspark

nieuws

Er breekt een nieuwe fase aan in de Groningse gemeentepolitiek. Het oude college van B&W heeft afscheid genomen. Sommigen zien we weer terug in het nieuwe college, anderen nemen definitief afscheid. Daartegenover staan natuurlijk nieuwe gezichten.

De podcast Hartje Stad is een samenwerking tussen Dagblad van het Noorden, RTV Noord en OOG.  In deze aflevering van Hartje Stad kijken Marten Nauta (RTV Noord), Johan de Veer (Dagblad van het Noorden) en Wouter Holsappel (OOG) terug op de installatie van de nieuwe wethouders en het afscheid van de vertrekkers. Ook de prestaties van het vorige college komen nog even kort aan bod. Een nieuwe coalitie betekent ook automatisch een nieuwe oppositie. Hoe gaan ze het doen, en welke ammunitie hebben de oppositiepartijen om op de coalitieplannen te schieten? Over geweren gesproken, hoe is de feestweek in het Stadspark met onder andere Guns ’n Roses bevallen?

Luister via deze link op je favoriete platform, of in de player hieronder.

Deel dit artikel: