Forse schade bij verkeersongeluk Europaweg

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Europaweg zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt nieuwsfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de kruising met de Griffeweg. Naast de politie en een ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd omdat er mogelijk een bestuurder bekneld zou zitten. “Door de klap is één van de auto’s tot stilstand gekomen tegen een paal van de verkeerslichten”, vertelt Weening. “Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Brandweerlieden hebben één van de automobilisten via de kofferruimte weten te bevrijden. Eén bestuurder is in een ambulance gecontroleerd door medisch personeel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk was de kruising deels dicht, wat voor flinke vertraging zorgde. “Politieagenten hebben het verkeer in goede banen geleid. Brandweerlieden hebben de weg schoongeveegd, ook hebben ze de accu’s van de voertuigen losgekoppeld.” De auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept, de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Deel dit artikel: