Trainer Danny Buijs speelt afscheidswedstrijd tegen supporterselftal

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com Coach *Danny Buijs* of FC Groningen

Trainer Danny Buijs neemt binnenkort afscheid van FC Groningen. Op vrijdag 13 mei bedankt hij zijn fans via een wedstrijd tegen een supporterselftal.

Danny Buijs speelt mee in een team met stafleden en oud-spelers van FC Groningen. De wedstrijd vindt plaats op Sportpark Het Noorden. Het gaat om een idee van Buijs zelf. Die had van de supportersvereniging de vraag gekregen wat hij graag nog zou willen. Met de wedstrijd wil hij de supporters bedanken voor de steun die hij vier jaar lang heeft gekregen.

Ook anderen die afscheid nemen van de club spelen mee, onder wie assistent-coach Adrie Poldervaart en teammanager Edwin Bolt. Ook de oud-spelers Kurt Elshot, Antoine van der Linden en Gibril Sankoh doen mee. De wedstrijd duurt twee keer 25 minuten. Er is ook gedacht aan de derde helft, met live muziek, een dj en een feestje. De afscheidswedstrijd op 13 mei begint om 19:00 uur.