Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Bornholmstraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Bornholmstraat is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur ter hoogte van een bouwmarkt. “Het gaat om een forse aanrijding tussen een personenauto en een scooter”, vertelt Wind. “De scooterrijder is ten val gekomen en gewond geraakt. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer behandeld. Daarna is de persoon overgebracht naar de dokterspost.”

Door het ongeluk was het fietspad, als ook de ingang naar de bouwmarkt, tijdelijk gestremd. De auto en de scooter moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.