Kolendrift komend weekend afgesloten wegens werkzaamheden; Bloemsingel volgende week (deels) dicht

nieuws
Foto: EsbenS via Pixabay

Vanwege asfalteringswerkzaamheden is de Bloemsingel vanaf aanstaande maandag een week afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, is de Kolendrift komend weekend afgesloten.

Vanaf de Kolendrift tot de Oostersingel wordt er nieuw asfalt op de Bloemsingel gelegd vanwege het nieuwe OV-knooppunt UMCG Noord. Daarom zijn ook de kruisingen met de Bloemstraat en de W.A. Scholtenstraat dicht. De afsluitingen gelden alleen voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers kunnen het werk passeren. Maandag 23 mei is de Bloemsingel weer open.

Het verkeer wordt omgeleid via het Boterdiep, de Korreweg en de J.C. Kapteynlaan of via de Petrus Campersingel. In verband met de afsluitingen rijden de buslijnen 1, 2, 3, 4, 163 en 171 een andere route. Deze zijn te vinden op de website van Qbuzz.

Op de Kolendrift wordt komend weekend op de rijbaan gewerkt. Ook buslijn 1 kan er niet langs en daarom komt de halte hier te vervallen.

Deel dit artikel: