Kalush Orchestra staat eind augustus op Hullabaloo; Kygo naar Groningen als headliner

nieuws

Op 27 augustus vindt de tweede editie van het Hullabaloo-festival plaats in het Stadpark. De organisatie maakte vrijdag de line-up voor het festival bekend. De Noorse dj en producer Kygo is de headliner voor het eendaagse festival en ook de Oekraïense songfestivalwinnaar Kalush Orchestra geeft een optreden.

“Wij zijn super trots dat we weer een mooie line up met Nationale en internationale artiesten hebben kunnen samenstellen die naar Groningen komen”, schrijft de organisatie van het festival vrijdagmiddag. “We zijn beyond excited dat de internationale DJ en producer Kygo dit jaar op onze Mayhem Mainstage staat het extra speciaal hem op Hullabaloo te mogen verwelkomen.”

Net als tijdens de eerste editie van Hullabaloo is ook dit jaar de winnaar van Eurovisie Songfestival gestrikt voor een optreden. Vorige week zaterdag won de band de muziekwedstrijd in Turijn met het nummer Stefania.

Naast headliner Kygo en KALUSH Orchestra geven ook Danny Vera, Kraantje Pappie, MEAU, Racoon, Snelle & De Lieve Jongens Band,  Antoon, Bilal Wahib, Fokke Simons, Froukje, Goldband, Kris Kross Amsterdam, Ofenbach, Ruben Annink, The Vices, Looming Iris B2B Coco Coquelicot, Mathijs Smit, Paramida, Philou Louzolo, Sandrien, Tjade, Nona Orange Skyline, Remme, Daims, Djennah, Jelte & Moxes, Juiz, Juvanice, Steve Riddm, Thiago Mereilles en MC Marboo een optreden.

Het festival duurt dit jaar maar één dag, in tegenstelling tot de editie van 2019 die twee dagen duurde. Tijdens de twee afgelopen jaren ging het festival niet door vanwege de coronapandemie.

De officiële kaartverkoop start op dinsdag 24 mei om 20.00 uur via www.hullabaloofestival.nl

Deel dit artikel: