Groningen City Club helpt ondernemers met digitalisering en webshops

nieuws
winkelcentrum paddepoel

De Groningen City Club ondersteunt retail ondernemers met een aantal digitaliseringstrajecten. Zij krijgen hulp bij het online verkopen van hun producten of bij het opzetten van een webshop.

Veel ondernemers hebben al de nodige stappen gezet om ook online omzet te genereren. Tegelijkertijd worstelen zij soms met vragen over hun toekomst, over de veranderende markt en of online ook voor hen interessant kan zijn. De Gronignen City Club heeft inmiddels twee concrete trajecten uitgewerkt, waarmee ondernemers geholpen worden. De gemeente biedt financiële ondersteuning.

Ondernemers die besluiten om gebruik te maken van één van de trajecten kunnen een tegemoetkoming krijgen van maximaal 3.000 euro. Een eigen bijdrage van 500 euro is verplicht.

Op dinsdagavond 7 juni kunnen ondernemers in de detailhandel informatie over de trajecten krijgen, tijdens het evenement ‘Digitaliseren in je onderneming’. Informatie over het event en de trajecten is te vinden op de website ‘groningerondernemersacademy.nl’