Glasvezelbus doet basisschool De Hoeksteen aan

nieuws
Foto: KPN Netwerk

De Glasvezelbus van KPN Netwerk staat dinsdag 31 mei en vrijdag 3 juni bij basisschool De Hoeksteen aan de Siersteenlaan.

De Glasvezelbus leert basisschoolkinderen door heel Nederland hoe ons internet werkt. Via een mobiele escape experience ervaren de kinderen wat er gebeurt als er ineens geen internet meer is, en wat ervoor nodig is om het probleem op te lossen. KPN Netwerk wil hiermee de digitale kennis van de nieuwe generatie verbreden.

De escape experience bestaat uit twee bussen die samen één ervaring vormen. Met de glasvezelbus worden leerlingen van groep 6, 7 en 8 uitgenodigd om meer te leren over internet en in het bijzonder glasvezel. De deelnemers starten in de eerste bus en stappen halverwege de ervaring over naar de andere bus.

I

Deel dit artikel: