Geweldsincident na voetbalwedstrijd in Haren

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op de Rijksstraatweg in Haren heeft zaterdag aan het einde van de middag een geweldsincident plaatsgevonden na een voetbalwedstrijd. Dat meldt de politie op sociale media.

Het incident vond plaats op de Rijksstraatweg nabij de rotonde met de Molenweg. “Na een voetbalwedstrijd was een persoon onderweg gegaan richting huis”, schrijft de politie. “Onderweg werd de persoon aangevallen door de passerende tegenstander. Hierbij werd het slachtoffer op de grond gegooid door meerdere personen.” De politie is ter plaatse geweest om onderzoek te doen. Het is onbekend of het slachtoffer gewond is geraakt.

Mensen die iets gezien hebben, of meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.