Drie gewonden bij verkeersongeluk op N360 bij Ten Post

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagochtend op de N360 bij Ten Post zijn drie personen gewond geraakt. Eén van de automobilisten is aangehouden.

Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur op de Rijksweg ter hoogte van Ten Post. Twee automobilisten kwamen frontaal met elkaar in botsing. Eén persoon kwam bekneld te zitten en moest met behulp van redgereedschap van de brandweer bevrijd worden. Drie personen hadden medische hulp nodig. Eén slachtoffer is uiteindelijk met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Eén van de bestuurders is aangehouden omdat deze positief testte op een drugstest. De Rijksweg N360 was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Deel dit artikel: