Bestuurder parkeert auto in bosjes Noorderplantsoen

nieuws
Foto: Andries Oord

Politieagenten hebben zondagochtend een voertuig aan de Noorderbinnensingel af laten slepen dat in de bosjes geparkeerd stond. Dat meldt de politie op sociale media.

“De bestuurder heeft in de nacht van zaterdag op zondag zijn voertuig in de bosjes geparkeerd”, schrijft de politie. “Daarbij is de nodige schade gemaakt. In de ochtend ontvingen wij een melding dat de bestuurder weer is ingestapt en opnieuw schade heeft gereden met het plan om er vervolgens vandoor te gaan.” Dit kon door de politiemensen belet worden. “Wij hebben een bergingsbedrijf gevraagd om het voertuig af te slepen, om daarmee te voorkomen dat de bestuurder nogmaals gaat rijden.”

De politie laat weten dat in eerste instantie de opdracht voor het wegslepen bij de eigenaar was neergelegd, maar toen deze dit niet voor zijn rekening nam hebben agenten het geregeld.”

Deel dit artikel: