Verkeersregelaar ontsnapt ternauwernood aan aanrijding bij Hornbach; politie zoekt getuigen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij de Hornbach in Groningen ontsnapte een verkeersregelaar op de donderdagmiddag van 14 april ternauwernood aan een aanrijding met een personenauto, die weigerde om voor hem te stoppen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Rond 13.45 uur was een verkeersregelaar bezig het verkeer te regelen op de Groningerweg, ter hoogte van de bouwmarkt. Dat deed de regelaar, omdat de brandweer bezig was met een oefening. De verkeersregelaar gaf een zwarte BMW-stationwagon een stopteken, maar de bestuurder besloot dat hij zich daar niet aan ging houden. De verkeersregelaar ontsnapte daardoor ter nauwernood aan een aanrijding.

Mensen die weten om welke auto het gaat, wie de bestuurder is of meer informatie hebben over het incident, kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). Houd daarbij zaaknummer 2022092890 bij de hand.