Timmerdorp gaat komende zomer weer los: “Met dit jaar ook een vlottendorp”

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Ook komende zomer is Timmerdorp Groningen weer van de partij. In de laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen een week lang naar hartenlust hutten bouwen. Eerder in de zomervakantie wordt er een vlottendorp gehouden.

De kaartverkoop voor het Timmerdorp, dat van 23 tot en met 25 augustus gehouden wordt, start op maandag 30 mei. “De kaartjes kosten 45,00 euro per stuk. Ook dit jaar is er een speciale regeling via de Stadjerspas voor ouders die krap bij kas zitten. Wij vinden het belangrijk dat Timmerdorp voor ieder kind toegankelijk is.” Daarnaast is men ook op zoek naar vrijwilligers die tijdens het Timmerdorp kunnen helpen en begeleiden.

Naast het Timmerdorp wordt er dit jaar ook een Vlottendorp gehouden. “Kun je niet wachten tot het einde van de zomervakantie? Dan is Vlottendorp wellicht iets voor jou. Drie dagen lang is er de mogelijkheid om vlotten te bouwen op de meeroevers van Meerstad.” Vlottendorp vindt plaats van 19 tot en met 21 juli. De kaartverkoop voor Vlottendorp start op maandag 23 mei om 19.00 uur.

Meer informatie vind je op deze website.