Taxichauffeur aangehouden bij verkeersongeluk Rijksweg

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Rijksweg N360 is in de nacht van vrijdag op zaterdag een taxichauffeur aangehouden. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond middernacht. Door nog onbekende oorzaak kwamen de bestuurder van een personenauto en een chauffeur van een taxi met elkaar in botsing. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, wel raakten beide voertuigen flink beschadigd. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen weg te slepen.

De bestuurder van de taxi werd door agenten aangehouden. Hij reed vermoedelijk onder invloed van drugs. De man is overgebracht naar het politiebureau waar verder onderzoek volgde. Vanwege het ongeluk was één rijstrook tijdelijk afgesloten.