RKC rond wedstrijd tegen FC Groningen in actie voor ernstig zieke kinderen

nieuws
Foto RKC Waalwijk

RKC Waalwijk speelt in de ontmoeting met FC Groningen zondagavond in een zeer kleurrijk shirt. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor Vila Pardoes, een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig zieke kinderen.

Het shirt is ontworpen door de 10-jarige Lianne Koskamp. Lianne heeft een hartafwijking en kan daardoor niet aan alles mee doen, zoals sporten. Het verblijf in Villa Pardoes heeft haar en het hele gezin weer kracht en moed gegeven. Het doel van de actie van RKC is om geld in te zamelen voor het vakantieverblijf.

Ook FC Groningen verdediger Marc van Hintum doet mee aan de actie. Van Hintum was ook te gast in Villa Pardoes, omdat zijn oudste dochter ernstig ziek was. Zij is momenteel herstellende van leukemie.