Politie houdt doorrijder aan op A7 bij Foxhol na ongeluk in Stad

nieuws
Foto 112groningen.nl

De politie heeft dinsdagmiddag de bestuurder van een personenauto aangehouden op de A7 bij Foxhol. De automobilist werd door een politieteam achtervolgd, nadat deze was doorgereden bij een ongeluk op de Pleiadenlaan.

Het ongeluk vond eerder op de dinsdag plaats, vlakbij de kruising met de Siersteenlaan en de westelijke ringweg. Volgens een politiewoordvoerder raakte er niemand gewond door het ongeluk en bleef het bij materiële schade.

Een politieteam wat toevallig in de buurt was zette een zoektocht op touw naar de doorgereden bestuurder. Deze werd uiteindelijk langs de A7 bij Foxhol aan de kant gezet en aangehouden.

Waarom de bestuurder besloot door te rijden, is (nog) niet bekend.

Deel dit artikel: