Kids First kinderopvang voor talentontwikkeling naar Euroborg

Kinderen van de Kids First kinderopvang kregen donderdag een rondleiding door de Euroborg. Deze rondleiding werd georganiseerd in het kader van een project rondom talentontwikkeling bij de kinderen. Kids First vindt het belangrijk dat de kinderen kennismaken met allerlei aspecten van het leven. De kinderen leren zichzelf zo beter kennen.

De kinderen kregen plekken te zien die niet iedereen zomaar kunnen bekijken. Zo mochten de kinderen naar de kleedkamer van FC Groningen, liepen ze als de echte spelers door de spelerstunnel en konden ze even beleven hoe het is om op het veld te staan in de Groene Kathedraal.

Elk kwartaal komt er een ander thema aan bod bij de kinderopvang. Vorig kwartaal was dat muziek en cultuur. De rondleiding in de Euroborg hoort bij het sport thema.