Imposante houten torens Paradigm met de grond gelijk gemaakt

nieuws
Het Paradigm Festival in 2018. Foto: Erick Bakker

De imposante houten torens op het Paradigm Festivalterrein zijn niet meer. Met behulp van een hoogwerker werden de torens maandag ontmanteld en met de grond gelijk gemaakt.

De torens werden in 2016 gebouwd toen Paradigm voor het eerst neerstreek op het oude Suikerunie-terrein. De twee torens, met daartussen een houten schip, vormden sindsdien het hoofdpodium. Tijdens het festival kwamen in de torens lampen en rookmachines te hangen, in de overige maanden stonden de bouwwerken als herkenningspunten langs de westelijke ringweg.

In een video op sociale media laat de organisatie weten dat het na zes jaar tijd werd om afscheid te nemen van de bouwwerken. “We zijn van plan om verder te gaan en iets totaal nieuws te creëren. We hebben een aantal geweldige ideeën die we willen gaan verwezenlijken. We verheugen ons op het moment om je te kunnen laten zien wat we bedacht hebben, dus houd ons in de gaten”, schrijft Paradigm.

Deel dit artikel: