Eline rolschaatst en maakt video’s voor haar 40.000 volgers op Instagram

Elke dag maakt studente Eline naast haar werk een video van haar rolschaats ritten rondom de Euroborg. Ze heeft op Instagram 40.000 volgers die haar video’s bekijken.

In de coronatijd is Eline begonnen met rolschaatsen. Aanvankelijk niet zo succes vol maar nadat ze zich liet inspireren door video’s op Instagram en Tik Tok kreeg ze de smaak en slag te pakken. Eline  begon zelf ook video’s te plaatsen die goed bekeken worden.

Met skeelers kun je veel harder en sneller gaan dan met rolschaatsen. Skeelers kun je makkelijker besturen. Terwijl skeelers dus vooral gebruikt worden voor snelheid en grote afstanden, zijn rolschaatsen populair om op te dansen op muziek. Bij rolschaatsen zit aan de voorkant een blokje om mee te remmen.