Camping Stadspark beleeft droomstart nieuw seizoen: “Alle camperplekken zijn volgeboekt”

nieuws
Foto: Camping Stadspark

Het seizoen voor camping Stadspark heeft niet beter kunnen beginnen. Dit weekend zijn alle camperplekken bezet.

“Het is ontzettend fijn om te zien”, vertelt Nathan van camping Stadspark. “De afgelopen twee jaren hadden we te maken met de coronapandemie. Dat betekende niet dat het hier slecht ging, want we konden veel bezoekers uit eigen land verwelkomen. Maar als je nu rondloopt dan hoor je weer de Deense, Zweedse, Finse en Italiaanse taal. Het is weer als vanouds. En een droomstart is het zeker. Dit weekend zijn alle camperplekken die we hebben volgeboekt, en dan moet het hoogseizoen nog beginnen.”

“Wat mij betreft blijft het tot oktober zo”
Of het een unieke situatie is: “Het is te danken aan verschillende situaties. De coronamaatregelen zijn in heel Europa versoepeld waardoor er voor mensen weer de ruimte is om te reizen. De behoefte om op reis te gaan wordt versterkt door het prachtige voorjaarsweer. Februari is nat verlopen, maar inmiddels is het al weer weken zonnig en aangenaam. Wat mij betreft blijft het tot oktober ook zo. Dan hebben we behalve een droomstart ook een topseizoen.”

Nathan omschrijft de sfeer op de camping als gezellig: “De stemming is opperbest, de mensen zijn vrolijk. Wat ik al zei, het is weer als vanouds.” Mensen die van plan zijn om de komende weken de camping in het Stadspark te bezoeken wordt geadviseerd om van tevoren een reservering te maken.

Deel dit artikel: