Zo ziet het shirt van FC Groningen eruit met de nieuwe hoofdsponsor

nieuws
Afbeelding FC Groningen

FC Groningen en OrangeGas (OG Clean Fuels) zetten dinsdagmiddag hun handtekening onder een contract, waarmee het bedrijf van schone brandstoffen de hoofdsponsor van de club wordt. FC Groningen liet dinsdagochtend al zien hoe de naam van het bedrijf vanaf zaterdag te zien zal zijn op de shirts van de club.

Met een tweet maakte FC Groningen het contract met het bedrijf uit Heerenveen dinsdagochtend officieel, nadat het nieuws rond de nieuwe hoofdsponsor voor de club donderdagochtend uitlekte. De redactie van Kon Veel Minder de Podcast ontdekte een per ongeluk geplaatst persbericht op de website van het bedrijf.

De oorsprong van OrangeGas ligt in 2008 en de aanbieder van schone brandstoffen gaat per 1 april verder onder de naam OG Clean Fuels. Het bedrijf was sinds 2011 al betrokken als sponsor bij FC Groningen. OrangeGas/OG Clean Fuels is de opvolger van Office Center als hoofdsponsor van de Groningse voetbalclub. Het bedrijf voor kantoorartikelen werd begin deze maand van de shirts gehaald, nadat Office Center failliet werd verklaard.

FC Groningen showde de nieuwe naam op de shirts van de club in de onderstaande video: