Winterseizoen wordt op Airport Eelde afgesloten met laatste vlucht van Scandinavië

nieuws
Foto: Groningen Airport Eelde

Op Groningen Airport Eelde wordt zondag het winterseizoen afgesloten. In de middag arriveert de laatste vlucht van dit seizoen vanaf wintersportlocatie Scandinavian Mountains.

De vluchten worden sinds 19 december aangeboden. Wekelijks werd er op zondag met een Boeing 737 op Scandinavië gevlogen. Op dezelfde dag vond ook de terugvlucht plaats. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia die in opdracht van BBI Travel vliegt. De laatste vlucht arriveert zondagmiddag om 13.45 uur op Eelde.

Het vliegveld Scandinavian Mountains Airport ligt op de grens van Noorwegen met Zweden. Via het vliegveld krijgen reizigers makkelijk toegang tot de grootste skigebieden van Noorwegen, regio Trysil, en Zweden, omgeving Sälen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de bestemming komend winterseizoen opnieuw aangeboden.