Forse schade bij verkeersongeluk op Griffeweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagavond op de Griffeweg zijn twee personenauto’s fors beschadigd geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur ter hoogte van de kruising met de Barkmolenstraat. “Door nog onbekende oorzaak zijn de bestuurders van twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen”, vertelt Wind. “Hierbij is er veel schade ontstaan.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Beide automobilisten zijn gecontroleerd door verpleegkundigen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.”

Het overige verkeer ondervond weinig hinder van de gevolgen van het ongeluk. “Men heeft de voertuigen naar de Barkmolenstraat kunnen duwen. Daar zijn ze door een bergingsbedrijf opgehaald en weggesleept.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl