Drago Pašalić wordt de nieuwe technisch directeur van Donar

nieuws
Drago Pašalić - Foto: Donar

Oud Donar-speler Drago Pašalić (37) wordt de nieuwe technisch directeur van de Groningse basketbalformatie.

Per 1 april treedt Pašalić in dienst bij Donar. Met zijn aanstelling wordt Pašalić de eerste betaalde technisch directeur van de club. De Kroaat volgt Martin de Vries op, die sinds 2012 de functie vervulde. Hij kondigde eerder dit seizoen zijn afscheid aan.

Pašalić is geen onbekende bij de Groningse club. Hij speelde van 2016 bij Donar en sleepte met de club de landstitel en de beker binnen. Eind 2020 stopte Pašalić met professioneel basketbal. Kort daarna overleefde de Kroaat een hartstilstand, waar hij volledig van herstelde. Vorig jaar stelde Donar-rivaal Heroes Den Bosch hem aan als technisch directeur.