Caravan vat vlam op oostelijke ringweg

nieuws
Foto: 112groningen.nl

De Groninger brandweer moest zaterdagmiddag in actie komen voor een caravan die vlam had gevat op de oostelijke ringweg. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De melding van een voertuigbrand kwam rond 12.40 uur bij de hulpdiensten binnen die daarop een tankautospuit ter plaatse stuurden. Bij aankomst werd duidelijk dat door nog onbekende oorzaak een caravan achter een personenauto vlam had gevat. De brand werd tijdig opgemerkt door de inzittenden van de personenauto, die de combinatie daarop direct tot stilstand brachten. Brandweerlieden hebben het vuur geblust en een controle uitgevoerd.

Vanwege de brand werd één rijstrook afgesloten. Hierdoor ontstond er een file tussen knooppunt Euvelgunne en de afrit Beijum. Een bergingsbedrijf heeft de caravan weggesleept. Hoe groot de schade aan het voertuig is, is onbekend.