Dennis Ram lijsttrekker PVV bij gemeenteraadsverkiezingen

‘Man, vrouw, jong en oud en vooral echte Groningers.’ Zo omschrijft de Partij voor de Vrijheid de kandidaten die in maart meedingen naar een zetel tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De partij maakte dinsdag haar kandidatenlijst bekend.

Lijsttrekker Dennis Ram is blij met de lijst, waarmee de fractie gaat proberen om het aantal zetels in de gemeenteraad te verdubbelen. “De PVV gaat met zes prachtige kandidaten de gemeenteraadsverkiezingen in. Man, vrouw, jong en oud en vooral echte Groningers.”

Naast lijsttrekker Dennis Ram vullen Kelly Blauw, Bart Onnes, Fenna Koops en Ricardo Dodde de kandidatenlijst voor de partij. Ook vertrekkend fractievoorzitter Ton van Kesteren staat op de lijst, maar wel op plek drie. Van Kesteren maakte afgelopen donderdag bekend zich te willen focussen op zijn rol binnen de Provinciale Staten en de Eerste Kamer.