Politie publiceert herkenbare beelden van verdachten rellen Grote Markt

nieuws
Foto: ingezonden

De politie heeft woensdagmiddag herkenbare en niet geblurde beelden online geplaatst van drie verdachten die gezocht worden naar aanleiding van de rellen op en rond de Grote Markt in november vorig jaar.

Vorige week werden de geblurde beelden online gezet van vier mensen die gezocht werden. De verdachten kregen vervolgens een week om zich te melden bij de politie. Eén van hen heeft dat gedaan, de andere drie niet. Daarom worden nu de herkenbare beelden gedeeld. “Herken je één van de verdachten? Neem dan contact op met de politie”, laat de politie weten. De beelden zijn via deze website te bekijken.

Op 21 november werden er in het begin van de avond vernielingen en plunderingen gepleegd op en rond de Grote Markt. Daarbij werden meerdere winkelruiten en een bushokje vernield. Om de orde te herstellen werd de Mobiele Eenheid ingezet.

Deel dit artikel: