Inschrijving geopend voor tweede editie Urban Walk Groningen

nieuws
Foto via Urban Walk Groningen

Enthousiaste wandelaars kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de tweede editie van de Urban Walk Groningen. Deze tweede editie van de unieke stadswandeling vindt plaats op zondag 22 mei.

Ondanks de coronamaatregelen die destijds golden, kon de eerste editie eind november rekenen op 2.500 deelnemers. De organisatie gaat er, nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld, van uit dat ook de editie van mei doorgaat zoals gepland: “Natuurlijk gaan we te allen tijde rekening houden met de bestaande maatregelen”, zegt projectmanager Urban Walk Groningen Johan Meijer. “We zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. De route van de tweede editie is volgens Meijer nog in ontwikkeling: “We zijn druk met het ontwikkelen van een compleet nieuwe route met veel verrassende elementen.”

Inschrijven kan vanaf donderdag via de website van het evenement. Dat kan tot en met zaterdag 21 mei 23.59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. Als het coronavirus toch roet in het eten gooit voor het wandelevenement, blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.