Verbindingsweg vanaf westelijke ring richting Drachten vanaf dinsdag zes dagen dicht

nieuws
Foto via Google Maps - Streetview

Vanwege de start van de verbreding van de westelijke ringweg is de verbindingsweg vanaf de westelijke ringweg (N370) naar Corpus den Hoorn en Drachten vanaf aanstaande dinsdagochtend vijf dagen dicht.

De afsluiting gaat dinsdagochtend om 06.00 uur in en duurt tot maandag 17 januari 06.00 uur.  Het verkeer vanaf de westelijke ringweg richting Drachten wordt omgeleid via het Julianaplein en de af- en oprit van de A28 bij Groningen-Zuid.

De afsluiting is nodig, omdat de aansluiting van de westelijke ringweg gaat veranderen. Uiteindelijk verdwijnen de verkeerslichten ter hoogte van MartiniPlaza en rijdt het verkeer op de Leonard Springerlaan straks onder de westelijke ringweg door.

De verbindingsweg tussen het Vrijheidsplein en de dubbele rotonde bij Laan Corpus den Hoorn moet voor de werkzaamheden in januari en februari drie keer dicht.