Fietsonderdoorgang langs Noord-Willemskanaal vanaf maandag bijna drie weken dicht

nieuws
Foto via Google Maps - Streetview

Vanaf aanstaande maandagochtend is de onderdoorgang van de zuidelijke ringweg voor fietsers en voetgangers langs het Noord-Willemskanaal afgesloten.

De afsluiting geldt tussen de Muntinglaan en de Laan van de Vrede en duurt tot vrijdag 11 februari 16.00 uur. De afsluiting nodig om de werkzaamheden rond de bouw van een tijdelijke brug over het Noord-Willemskanaal veilig te kunnen uitvoeren. Deze tijdelijke brug wordt aangelegd in verband met de grote verbouwing van het Julianaplein, die halverwege februari begint.

De omleidingsroute loopt via de Muntinglaan, de Paterswoldseweg en de Laan van de Vrede. Bij roeivereniging Gyas kunnen fietsers en voetgangers weer gebruik maken van de normale paden langs de Hoornsedijk.

Deel dit artikel: