Coolblue opent nieuwe winkel van 2.000 vierkante meter aan Sontplein

nieuws
Foto via CoolBlue

Coolblue is vrijdagochtend officieel verhuisd van Het Hout naar een nieuwe winkel aan het Sontplein (Roskildeweg). De nieuwe winkel, met een oppervlakte van 2.000 vierkante meter, is drie keer zo groot als de vorige.

Alle vijftig medewerkers van Coolblue aan Het Hout zijn meeverhuisde naar de nieuwe locatie op het Retailpark Sontplein. Tegelijkertijd zorgde de grote, nieuwe winkel voor tien extra werkplekken binnen de Groningse vestiging van de elektronicazaak.

In de fysieke winkel van de elektronicazaak kunnen klanten vanaf vandaag ruim duizend artikelen zelf uitproberen. Daarnaast is er een kleine huiskamer ingericht, waar shoppers zelf kunnen horen hoe hun soundbar klinkt.

De Coolblue-winkel aan het Sontplein is ook de nieuwe uitvalsbasis voor de eigen bezorgservice CoolblueFietst. In en rondom de Stad bezorgt de dienst bijna alle producten aan huis, zoals laptops, smartphones en koptelefoons.

Foto via Retailpark Sontplein

Deel dit artikel: