Albert Heijn Oude Ebbingestraat drie weken dicht voor verbouwing

nieuws
Foto: Politie Groningen

De Albert Heijn Supermarkt aan de Oude Ebbingestraat sluit op vrijdagmiddag 28 januari voor een kleine drie weken de deuren voor een ingrijpende verbouwing.

De winkel wordt anderhalf keer zo groot, mede omdat de voormalige sportzaak aan het Kwinkenplein erbij wordt betrokken. Ook komen er bredere gangpaden en overzichtelijke afdelingen. Er is dan meer keuze uit verse producten en er komt een sushibar de hele dag door verse sushi, sashimi en maki worden gemaakt.

Bij alle producten hangen elektronische prijskaartjes waardoor sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 17 stuks. Door een nieuwe installatie die warmte terugwint, wordt er geen gas meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Op woensdag 16 februari wordt de zaak heropend.