Groot Sinterklaasfeest in Huize Maas

nieuws

Kinderen van ouders met een smalle beurs zijn zondag 14 november welkom bij een groot Sinterklaasfeest in Huize Maas. Er zijn drie shows voor in totaal zo’n 400 kinderen.

Initiatiefnemers van het feest zijn de gebroeders Waterloo (onder meer bekend van de Belgische patat) en de Stadjerspas. Zij zochten de samenwerking met vijf organisaties om Sinterklaas naar Huize Maas te laten komen. Ook Omarm Groningen, Vindicat, Lions Zuid, Noorderpoort en Dikdakkers dragen een steentje bij.

De shows beginnen om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Kaartjes kosten 1 euro, inclusief consumptiebon, en zijn te koop bij het Gemeentelijk Informatiecentrum aan de Kreupelstraat. Bezoekers vanaf 14 jaar mogen alleen naar binnen op vertoon van een geldige QR-code en geldig ID.

Alle deelnemende kinderen krijgen van de Sint een cadeautje mee naar huis. Het feest wordt op 5 december uitgezonden door OOG-tv.