Doelpuntloos oefenduel tussen FC Groningen en FC Emmen

sport
Foto via website FC Groningen

Een combinatieteam van spelers uit de eerste selectie en het onder-21 team van FC Groningen wist donderdagmiddag niet te scoren op Sportpark Corpus den Hoorn. De Groningers kregen ook geen tegendoelpunten te verwerken in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen.

Patrick Joosten zorgde voor rust voor het gevaarlijkste moment, door na 20 minuten spelen op de rand van het strafschopgebied ruimte te maken voor het schot op de vuisten van de keeper. Na rust was invaller Tika de Jonge dreigend met een schot over het doel.

Het team van trainer Danny Buijs, wat voornamelijk bestond uit spelers die de afgelopen weken minder speeltijd in de Eredivisie hebben gekregen, werd aangevuld met diverse jongelingen vanuit de opleiding. Bij FC Emmen kwamen de Groningse huurlingen Kian Slor en Joël van Kaam in actie.